Op zoek naar een schilder?

Voor al uw schilderwerk in de Bollenstreek (waaronder Aerdenhout, De Zilk, Hillegom, Lisse, Heemstede, Haarlem, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhouten en omstreken) bent u bij schildersbedrijf Zeribi aan het juiste adres.

Schilderwerk, zowel binnen als buiten, is ontzettend belangrijk. Hierbij gaat het niet alleen om een mooie, frisse, nieuwe look maar vooral om een professionele bescherming van uw woning, bedrijf en/of andere objecten. Een dergelijke bescherming stelt hoge eisen aan materialen maar ook aan technieken en vakmanschap. Onze vakmensen zijn gediplomeerd en in het bezit van de bekende VCA- en AOV diploma’s. Voor al ons schilderwerk geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Bij Schildersbedrijf Zeribi bent u aan het juiste adres voor de juiste aanpak van al uw schilderwerk!

Zo kijken onze gediplomeerde schilders eerst naar de staat van het te schilderen object. Hierin is het onder andere belangrijk te weten welk type verf eerder is aangebracht en hoe de ondergrond er uitziet. Slechte verflagen zullen we bijvoorbeeld eerst moeten verwijderen alvorens aan de slag te kunnen gaan. Stap voor stap wordt gekeken naar de beste aanpak waardoor u verzekerd bent van een perfect resultaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!